четвер, 15 лютого 2018 13:54

В Україні найнижчі зарплати і найдорожчі продукти, час зупинити цю вакханалію - Рабінович

В Україні найнижчі зарплати і найдорожчі продукти, час зупинити цю вакханалію - Рабінович
Лідер партії "За життя" Вадим Рабінович переконаний, що після перевиборів ситуація в Україні повинна якісно змінитися

В Україні сьогодні неймовірне співвідношення доходів громадян і цін на продукти харчування. Про це в ефірі авторської програми "Хто кому Рабінович" на телеканалі "112 Україна" заявив народний депутат, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер партії "За життя" Вадим Рабінович.

"Я сьогодні дивився ціни в Нью-Йорку на м'ясо, і хороші шматочки коштували долар двадцять, долар і вісімдесят центів. Я подивився ще в інших країнах ціни. І навіть не знаю, як це назвати по-людськи. Ну як можна так керувати країною, що у тебе зарплати найнижчі у світі, а продукти набагато дорожчі, ніж європейські. Що це таке?" - обурився народний депутат.

На думку Вадима Рабіновича, єдиний вихід з цієї ситуації - проведення дострокових парламентських виборів восени поточного року.

"На щастя, можу сказати одне: як би народжується всюди вже, у всіх розумах[ така проста ідея - піти восени на вибори парламентські, і все-таки зупинити цю вакханалію. Дуже багато сили вже, ті, хто раніше казав "ні", сьогодні кажуть "так", - зазначив лідер політичної партії "За життя".

Він переконаний, що після перевиборів ситуація в Україні повинна якісно змінитися.

"Я думаю, що дуже великі шанси на вибори цього року. Це означає, що у нас у всіх є великі шанси на зміну ситуації в країні. Нарешті, ми "вдихнемо свіжого повітря". І не вірте, що після виборів все залишиться таким самим. Не буде такого. Тому що ми зараз досягли того дна, далі якого падати просто нікуди", - уклав Вадим Рабінович.

Зараз ви читаєте новину «В Україні найнижчі зарплати і найдорожчі продукти, час зупинити цю вакханалію - Рабінович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути