Ексклюзиви
вівторок, 23 жовтня 2012 00:11

В опозиції вірять, що зможуть "вирвати країну з тоталітраного, тупого моноліту" влади

В опозиції вірять, що зможуть "вирвати країну з тоталітраного, тупого моноліту" влади
Володимир Яворівський. Фото: obozrevatel.com

Опозиція зробить усе, аби вирвати парламент з "тоталітарного моноліту одного політичного сегменту".

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат Володимир Яворівський.

Він наголосив, що опозиції навіть при утворенні більшості у новому парламенті буде дуже важко тримати під контролем ситуацію.

"Це буде складно, звичайно. І тому що, перш за все, залишається при владі президент. Але, принаймні, країну буде вихоплено з цього примітивного, тупого, тоталітарного моноліту, де всі позиції займає один політичний сегмент. Я думаю, що парламент може бути вирваний із цієї системи", - підкреслив він.

Яворівський запевнив: "Адже парламент - це законодавчий орган, який може приймати інші питання. Чи виконавча влада буде їх виконувати, але принаймні не будуть прийматися такі закони, які приймаються зараз".

У приклад нардеп навів законопроект представника президента у Верховній Раді Юрія Мірошниченка, щодо дозволу будування у заповідних зонах.

"Наприклад, в останній день було внесено законопроект Мірошниченка про те, що виявляється можна вже будувати в заповітних зонах, не обов'язково проходити екологічну експертизу та інше, - наголосив парламентар. - Або про ту саму землю. Нібито наклали мораторій, а той же Мірошниченко вніс законопроект, де знімається взагалі дата мораторію".

Яворівський пояснив: "В чинному законі вона сьогодні діє до 1 січня 2013 року, а він же це взагалі знімає, тобто вже продаж землі можна вводити. Будь-коли зберуться, Чечетов підніме руку до гори і вони проголосують. Не потрібно, виявляється, для цього мати законодавство про ринок землі, можна обійтися без цього".

Зараз ви читаєте новину «В опозиції вірять, що зможуть "вирвати країну з тоталітраного, тупого моноліту" влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути