понеділок, 22 жовтня 2012 21:13

"УДАР" закликав "Батьківщину" не поливати брудом їхніх кандидатів

"УДАР" закликав "Батьківщину" не поливати брудом їхніх кандидатів
Давиденко закликав опонентів не вдаватися до брудних технологій, а сконцентруватися на позитиві. Фото: twitter.com

В "УДАРі" констатують, що в брудній кампанії беруть активну участь не лише представники влади, а й окремі кандидати з лав опозиції.

Так, штаб кандидата від ВО "Батьківщина" по 216-му округу Ксенії Ляпіної почав масово поширювати листівку, спрямовану на дискредитацію представника "УДАРу" Олексія Давиденка, який має шанси перемогти висуванця влади у цьому окрузі.

В інформаційній листівці Ляпіної розміщено відкритий лист, автором якого нібито є Юлія Тимошенко. У посланні всіляко звеличується образ та діяльність Ляпіної, а також поливається брудом кандидат від "УДАРу" Олексій Давиденко.

Сам Давиденко сумнівається у справжності цього листа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидат від УДАРу просить зупинити деструктивну діяльність тернопільських представників "Батьківщини"

"По-перше, лист категорично суперечить офіційному листу Юлії Тимошенко про співпрацю усіх опозиційних сил. По-друге, лист датований 14-м жовтня - днем, коли партія "УДАР" провела свій з'їзд, на якому і були озвучені дані про зняття кандидатів. Чи можливо, щоб Тимошенко написала звернення одночасно із проведенням з'їзду, не знаючи достеменно про результат зібрання?" - зауважив Давиденко.

Він також звернув увагу на те, що під опублікованим листом стоїть підпис лише Юлії Тимошенко, хоча в листах на підтримку інших кандидатів зазвичай два підписи - Тимошенко та Яценюка.

Давиденко зазначає, що інформаційна кампанія проти нього посилилася одразу після пропозиції "УДАРу" зняти кандидатуру Ксенії Ляпіної на користь більш рейтингового кандидата від опозиції, як це було передбачено домовленостями між "УДАРом" та ВО "Батьківщина". Давиденко закликав опонентів не вдаватися до брудних технологій, а сконцентруватися на позитиві.

"Особливо це стосується представників демократичних сил, адже від поливання брудом колег по опозиції виграє тільки влада, бо це допоможе її кандидатам здобути перемогу у мажоритарних округах", - заявив кандидат.

Зараз ви читаєте новину «"УДАР" закликав "Батьківщину" не поливати брудом їхніх кандидатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути