неділя, 21 жовтня 2012 14:39

У Броварах повісили бігборди, які покликані посварити "Батьківщину" з "УДАРом"

У неділю в Броварах з'явилися фальшиві бігборди начебто від ВО "Батьківщина".

Як повідомляє прес-служба окружного штабу №97 партії "УДАР", бігборди було помічено одразу в 8 місцях, пише Українська правда.

На них ідеться про те, що "Різаненко купив Батьківщину", "Батьківщина не підтримує жодного кандидата по округу №97" та сфальсифіковані слова знятого на користь УДАРівця кандидата від ВО "Батьківщина" про те що його "зняли проти його волі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко хоче співпрацювати з "Батьківщиною" у Раді тільки після виборів

Представники Об'єднаної опозиції одразу ж заперечили свою причетність до цього бруду, зараз готується відповідна заява до правоохоронних органів.

"Розуміючи, що відповідної реакції від правоохоронців ми навряд чи дочекаємось, представники партії УДАР та ВО "Батьківщина" планують спільно зірвати цю брудну антиагітацію. Перші борди зриватимуться о 13.00 на перехресті вулиць Кірова та Грушевського в Броварах", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, представник УДАРу Павло Різаненко став єдиним кандидатом від цієї партії і Об'єднаної опозиції на окрузі в Броварах.

Зараз ви читаєте новину «У Броварах повісили бігборди, які покликані посварити "Батьківщину" з "УДАРом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути