субота, 20 жовтня 2012 05:30

В УДАРі хочуть, аби до коаліційної угоди додали і їхні пропозиції

В УДАРі хочуть, аби до коаліційної угоди додали і їхні пропозиції
Ірина Геращенко: Кличко щодня підписує коаліцію з народом. Фото: lb.ua

До угоди Об'єднаної опозиції мають бути долучені і пукти програми партії УДАР.

Про це в ефірі Першого національного сказала член партії УДАР Ірина Геращенко.

"Віталій Кличко – це єдиний мудрий політик, який побудував свою кампанію на позитиві і розповіді про свою програму і команду. І жодного слова на зустрічах ми не говорили про наших партнерів. Власне як і той стілець, який стояв сьогодні, я переконана, що місце Віталія на політичній орбіті визначить український народ. І це буде дуже високе місце", - наголосив він.

Геращенко додала: "Він щодня підписує коаліцію з українським народом. Віталій взяв забов'язання за свою команду, за те, що буде реалізована його програма. Головна проблема української політики сьогодні у тому, що політики домовляються між собою, та головний іспит вони мають здати перед своїм народом. Вони мають виконати свої зобов'язання, які дають у своїй програмі".

Вона додала, що в угоді, яку запропонувала опозиція, має бути внесено і пункти програми партії УДАР.

"Європейська практика говорить: потрібно, по-перше, перемогти на виборах. Нам зараз потрібно апелювати до виборців: будь-ласка, не бійтеся цієї влади, не беріть їхніх подачок, прийдіть і проголосуйте. Друге – давайте разом захистимо результати. Третє – давайте 29 жовтня сідати і  оформлювати демократичну коаліцію, до якої нам сьогодні дуже потрібно долучити так само всіх тих мажоритарників, які складають 50% парламенту. І вони будуть або з нами, або їм пальці зажмуть, щоби вони були в  іншій коаліції", - підкреслила Герашенко.

Зараз ви читаєте новину «В УДАРі хочуть, аби до коаліційної угоди додали і їхні пропозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути