субота, 20 жовтня 2012 18:51

Кличко хоче співпрацювати з "Батьківщиною" у Раді тільки після виборів

Кличко хоче співпрацювати з "Батьківщиною" у Раді тільки після виборів
Віталій Кличко відвідав Запоріжжя. Фото: elektorat.te.ua

Партія "УДАР" у новій Верховній Раді готова співпрацювати з Об'єднаною опозицією "Батьківщина" та іншими політичними силами, які виступають за демократичний розвиток, але після виборів, а не до них. Про це заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко.

"Спочатку ми повинні виграти парламентські вибори, захистити наш результат, а вже потім формувати коаліцію. Я вважаю, що не можна святкувати перемогу до бою", — сказав Кличко журналістам у Запоріжжі, якого цитує прес-служба партії.

За словами Кличка, "УДАР" — європейська партія, яка діятиме "за європейськими нормами".

Також Кличко відзначив, що у нього викликають посмішку заяви політичних опонентів та окремих колег з опозиції, що він чогось чи когось боїться.

"Це нагадує мені ті ж заяви, які я чую від своїх опонентів у спорті. Напевно, хтось надивився спортивних прес-конференцій моїх суперників і діє за тим же принципом. Але слід враховувати те, що відбувається потім. Бо після заяв про те, що я когось боюсь, все закінчується не зовсім добре для тих, хто таке заявляє", — сказав політик, який є також відомим боксером.

Він висловив сподівання, що суперечності з опозицією вдасться усунути, і закликав партнерів до прозорої, а не "підкилимної" політики.

"Нашим колегам пора відмовитися від підходу „старшого брата" щодо "УДАРу". Наша партія давно виросла і наростила м'язи. Сьогодні ми є головною альтернативою і головним опонентом Партії регіонів. І тому пропонуємо всім об'єднатися, щоб відсторонити "регіони" і КПУ від влади, а не витрачати дорогоцінний час і сили на взаємознищення", — сказав Кличко.

Нагадаємо, 19 жовтня "Батьківщина" і "Свобода" підписали угоду про формування коаліції в новій Раді. Партія "УДАР" залишається осторонь від цього процесу.

Зараз ви читаєте новину «Кличко хоче співпрацювати з "Батьківщиною" у Раді тільки після виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути