субота, 20 жовтня 2012 05:43

Гриценко закликав Кличка проявити сміливість, яку "він проявляє на рингу"

Гриценко закликав Кличка проявити сміливість, яку "він проявляє на рингу"
Анатолій Гриценко.Фото: sevbat.com.ua

Віталій Кличко має проявити сміливість у протидії владі, яку він проявляє на рингу.

Про це в ефірі Першого національного сказав Анатолій Гриценко.

"Є ключові питання, по яким треба зафіксувати позицію. Ринок земель – це не дрібниця. Це сотні мільярдів доларів, які ще не прибрала ця команда до своїх рук. І вже є різні позиції. Тому я б і хотів, щоби Віталій Кличко сам особисто заявив чітко – ми за мароторій до 2016 року. Все. Я тисну руку і пішли далі", - наголосив він.

Гриценко додав, що не хотів би, аби Кличко повторював помилки Віктора Ющенка.

"Я би дуже хотів, щоби Віталій проявляв сміливість протидії цій владі, як він її проявляє на рингу. Це вкрай важливо. Колись я працював у штабі Ющенка у 2004 році, ми писали "злочинний режим Кучми", а він закреслював і писав "влади". Боявся підняти голос. І потім, як я зрозумів, то була основна причина, коріння. Потім пішли ці універсали і зараз він завершує свою політичну кар'єру тим, що повністю підтримує Партію регіонів. Я хочу, щоб такого не було, щоб це було виключено", - наголосив політик.

Гриценко також закликав всі опозиційні партії зараз мобілізувати виборців, аби вони прийшли на вибори.

"Я хотів би, щоби всі і мажоритарники і "Батьківщина", і "Свобода", і УДАР працювали би на те, щоб 20% людей, які ще думають за кого голосувати – щоби у них не було сумнівів. І друге, 30% людей, які зневірені і не хочуть іти на вибори, щоб вони пішли. При всій повазі, щоби не бабусі визначали долю країни. Бо їх легше обдурити. Нам треба, щоби ми визначили майбутнє країни. Саме європейське, а не бандитське, як зараз. І тоді будуть в порядку рейтинги", - закликав він.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко закликав Кличка проявити сміливість, яку "він проявляє на рингу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути