пʼятниця, 19 жовтня 2012 17:03

Герман впевнена, що вибори будуть успішними для ПР, якщо не буде фальсифікацій

Герман впевнена, що вибори будуть успішними для ПР, якщо не буде фальсифікацій
Фото: partyofregions.org.ua

Будь-який результат парламентських виборів буде успішним для Партії регіонів в тому випадку, якщо ті будуть чесними і прозорими.

Про це під час прес-конференції в офіційному прес-центрі ПР сказала його керівник Ганна Герман, повідомляє сайт партії.

Також, відповідаючи на питання журналістів про те, який результат ПР буде вважати успішним, Герман зазначила: "Вибори для Партії регіонів будуть успішними, якщо ми скажемо, що ці вибори були чесними і прозорими. Кожен результат в цьому випадку буде для нас успішним".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виборець "УДАРу" не хоче, аби Кличко був з Тимошенко і Тягнибоком - Карасьов

Вона звернула увагу на те, що "рейтингові компанії, соціологи дають нам досить гарний результат - завжди це був перший результат. Ми також упевнені в тому, що дуже хороший результат візьмуть і ті кандидати, які йдуть по мажоритарних округах (від ПР. - Gazeta.ua)".

"Ми нікого не знімали з виборів на користь якоїсь політичної сили. Ми дуже ретельно підходили до питання підбору кандидатів, до питання підбору команди. У нас ніколи не було випадків перебіжчиків. У нас були дуже важкі часи, особливо коли ми були в опозиції, але у нас ніхто нікуди не перебігав, не продавався, не перекуповувати. У нас немає такої традиції. У нас в команді це не прийнято. У нас є певні принципи, якими ми пишаємося. І я дуже пишаюся своїми колегами, які в найважчі часи залишалися в команді. Ми завжди дуже ретельно підходили до підбору кандидатів", - розповіла керівник офіційного прес-центру Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Герман впевнена, що вибори будуть успішними для ПР, якщо не буде фальсифікацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

65

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути