субота, 20 жовтня 2012 03:34

В опозиції запевняють: "Стілець для Кличка стояв і буде стояти надалі"

В опозиції запевняють: "Стілець для Кличка стояв і буде стояти надалі"
Анатолій Гриценко: Кличко має відповісти на важливі питання, щоби не було "кота в мішку". Фото: news.liga.net

Віталій Кличко має висловитися по важливим суспільним питанням до виборів, аби потім не було "кота у мішку".

Про це в ефірі Першого національного сказав Анатолій Гриценко.

"Сьогодні було підписано угоду про спільні дії між "Батьківщиною", а це 8 політичних партій, і ВО "Свобода". Також стояв і стоятиме далі стілець для Віталія Кличка. Я думаю, що це лише питання часу. Тому що ані сама "Батьківщина", ані сама "Свобода", ані сам Кличко нічого не зроблять в парламенті. Тільки об'єднання зусиль допоможе зупинити бульдозер Януковича. Це розуміють всі. Можливо, треба комусь ще пройти психологічний шлях для того, щоби навчитися домовлятися, тримати слово, бо це домовленості не між політиками – це публічні зобов'язання за що ми голосуватимемо і за що ми не голосуватимемо. Це те, що всі журналісти зможуть перевірити і це робиться для того, щоб потім не було "кота у мішку", - наголосив політик.

Він додав, що треба думати про майбутнє і не повторювати більше помилок, які були після 2004 року.

"Те що було в 2004 і всі проблеми, які потім почалися, були саме через недомовки, через кулісні переговори. І ми пам'ятаємо, як всплило несподівано зобов'язання Ющенка призначити Тимошенко, яку це бурю емоцій викликало у Порошенка, після чого і пішли всі ці розбіжності. І щоб не було такого, треба одразу все вирішити. Портфелі ми  не ділили. Ми ділили зобов'язання – хто що робить", - пояснив Гриценко.

Так зокрема, він підкреслив, що Кличко досі не висловився щодо важливих для суспільства питань.

"Позиція по ринку землі – ми за мароторій до 2016 року. "Свобода" також. Віталій Кличко – знак питання. Хотілося б, щоби була позиція така ж сама. Позиція щодо особистого голосування і кримінальної відповідальності. Ми – за, "Свобода" - за, нехай Віталій скаже свою позицію", - пояснив Гриценко і додав, що такі самі відповіді Кличка мають бути і щодо інших важливих питань.

Зараз ви читаєте новину «В опозиції запевняють: "Стілець для Кличка стояв і буде стояти надалі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути