субота, 20 жовтня 2012 01:20

Яценюк: "Ми залишили відкриті двері для партії Кличка. Прийшов час визначатися"

Яценюк: "Ми залишили відкриті двері для партії Кличка. Прийшов час визначатися"
Арсеній Яценюк: "Ми так і не навчилися грати збірною України". Фото: kievskaya.com.ua

Двері для партії Віталія Кличка УДАР задля підписання угоди про створення демократичної коаліції з опозиційними силами ще відкриті.

Про це в ефірі телеканалу Інтер сказав Арсеній Яценюк.

"Коли ми кажемо про українську політику, то прикро що залишилися штампи, що кожен має грати свою гру. Змініть, будь ласка, ментальність. Коли ми почнемо грати збірною України? Ми так і не навчились цього робити за останні 20 років", - наголосив він.

Яценюк наголосив, що для того, щоб створити більшість в новому парламенті  треба політичним силам визначатися вже зараз.

"Ми як опозиція об'єдналися і сьогодні підписали угоду про створення демократичної коаліції. Ми залишили відкриті двері для партії Віталія Кличка УДАР. І нам потрібна більшість у новому парламенті. Прийшов час визначатися. У житті треба навчитися приймати рішення. Треба навчитися сказати: "так чи ні, ти за чи ти проти". Тоді ти дійсно стаєш не просто політиканом, а державним діячем", - підкреслив він.

Коментуючи заяву Сергія Тігіпка, що вже після жовтня фактично розпочнеться президентська кампанія, Яценюк наголосив: "У нас із жовтня місяця починаються президентські вибори. Ми хочемо щоб президент України нарешті зрозумів, що він не небожитель. Ми хочемо прийняти закон про порядок імпічмента президента. Ми хочемо, щоби першим президентом України, який попаде під діяльність спеціальної комісії  з розслідування його діяльності і усунення від влади був президент Янукович".

Зараз ви читаєте новину «Яценюк: "Ми залишили відкриті двері для партії Кличка. Прийшов час визначатися"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути