пʼятниця, 19 жовтня 2012 13:45

Турчинов вважає "ударівців" політиками-початківцями

Турчинов вважає "ударівців" політиками-початківцями
Фото: uainfo.censor.net.ua

Заступник лідера "Батьківщини" Олександр Турчирнов "списує" невдоволення "Удару" щодо розподілення мажоритарних округів Об'єднаною опозицією на те, що вони є політиками-початківцями.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам після підписання угоди про створення коаліції демократичних сил в новому парламенті.

Він нагадав, що лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко звернулася із проханням, аби на кожному мажоритарному окрузі був лише один альтернативний кандидат владі від опозиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виборець "УДАРу" не хоче, аби Кличко був з Тимошенко і Тягнибоком - Карасьов

"Тому що не можна, щоб було взаємопоборення. Ми не змогли на початку виборчого процесу переконати "Удар" піти таким шляхом, але перед фінішом передвиборчої кампанії була наша повторна спроба домовитися підтримати найперспективнішого кандидата. Спочатку йшлося про 200 округів, потім за ініціативою наших колег, ця цифра зменшилась до 100, і нарешті до 52", - зазначив заступник Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівець": "Влада кинула всі свої ресурси на мажоритарну кампанію"

Він нагадав, що "Удар" самостійно зняв 26 своїх мажоритарників і вже постфактум повідомив про це Об'єднану опозицію. "Ми вважаємо, що так не робиться, але ми вчинили адекватно, і зняли 27 своїх кандидатів на користь "Удару". Ми вважаємо, що це занадто маленький, але позитивний крок", - пояснив Турчинов. Політик також звернув увагу, що Об'єднана опозиція не робить різких заяв на адресу удару.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов вважає "ударівців" політиками-початківцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути