вівторок, 31 липня 2012 20:22

В Об'єднаній опозиції обіцяють відкликати недобросовісних депутатів

В Об'єднаній опозиції обіцяють відкликати недобросовісних депутатів
Наталія Старікова прокоментувала затверджену вчора програму Об'єднаної опозиції. Фото: gazeta.ua

Голова Черкаської обласної організації партії "Фронт Змін" Наталія Старікова прокоментувала затверджену вчора програму Об'єднаної опозиції.

"Дуже багато пропозицій прийшло від народу і фахівців різних профілів. Їх враховували. Щоб не допустити монополії цієї влади, як зараз це відбувається, в програмі передбачено прийняття закону про імпічмент президента. Також в програмі створення національного антикорупційного бюро. Окрім цього можливості надання роботи, гідної зарплати і справедливої пенсії. І щодо освіти, медицини і надання захисту соціальних пільг. Пакет економічного зростання, зміни податкового кодексу, стимулювання підприємців. Є 80 законів, які на першому етапі будуть прийняті, як тільки в парламент буде обрана більшість депутатів від Об'єднаної опозиції", - сказала вона.

Старікова впевнена, що влада обов'язково зміниться.

"Відбудуться зміни в нашій країні і депутати будуть нести відповідальність за свої вчинки. Депутати будуть обрані і приймуть закон про який сьогодні йде мова. Кожен депутат буде голосувати лише за себе, буде механізм відкликання депутатів, депутати будуть звітуватись за рік. І якщо депутат не захищав інтереси свого народу — його повинні відкликати", - зауважила вона.

Також Наталя Володимирівна поінформувала про хід акції "Україна проти Януковича".

"Всюди влада перешкоджає її проведенню. Це не є показником демократичності. Проте люди залишають написи: "Я не боюся!". Вони і заяви пишуть, і готові як третя особа виступати на суді. Вони захищають свою сім'ю і свої права. Зібрали тільки на Черкащині 9 тис. підписів", - додала вона.

Варто зазначити, що Старікова у списку Об'єднаної опозиції під номером 109.

Зараз ви читаєте новину «В Об'єднаній опозиції обіцяють відкликати недобросовісних депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути