четвер, 25 вересня 2008 10:36

В НУ-НС про вчорашні переговори дізналися на сайті БЮТ

Сьогодні фракція НУ-НС перевірить БЮТ на щирість. Про це в інтерв"ю парламентським журналістам заявила народний депутат із НУ-НС Ксенія Ляпіна.

"Ми вважаємо, що сьогодні буде день випробування на щирість і бажання (БЮТ - ред.) створити коаліцію", - зокрема, сказала Ляпіна. За словами нардепа, фракція НУ-НС дізналася учора о 19:00 про майбутні переговори у форматі трьох з анонсу на сайті БЮТ.

"Спосіб призначення цих переговорів нас дещо, м"яко кажучи, здивував. Тому що, як правило, домовляються про якийсь час і заздалегідь про це повідомляють. Ми дізналися про переговори тільки завдяки тому, що наші співробітники переглядали сайт БЮТ і побачили, що там (на сайті - ред.) о 18:00 було оголошення, що нас чекають і ми ніби як погодилися", - розповіла вона. Ляпіна впевнена, що учорашні переговори - це крок до створення нової коаліції у форматі трьох, повідомляє ForUm.


Зараз ви читаєте новину «В НУ-НС про вчорашні переговори дізналися на сайті БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути