четвер, 07 лютого 2008 13:37

У НУ-НС ініціюють депортацію Сандея Аделаджі з України

"Я звертався з депутатським запитом з приводу діяльності Сандея Аделаджі до СБУ, до МВС, оскільки вважаю, що це не релігія, це - секта. Причому ворожа нашій свідомості, культурі, менталітету, традиціям".

Про це сказав народний депутат від фракції "Наша Україна - Народна самоборона" Кирило Куликов, повідомляє в четвер, 7 лютого офіційний сайт НУНС.

"Я вважаю, що просто відбувається одурманення свідомості людей. До мене у великій кількості надходять заяви громадян про те, що там когось примусово забрали на лікування кудись, хтось виписався зі своєї житлової площі, примушували продавати майно і так далі. Це - наша країна, ми повинні захищати свій простір, своїх людей. Тобто якщо ця людина іноземний громадянин - небажана особа, хай він ніби і не скоїв ніякого злочину в Україні, але його перебування на території України не бажане, то можна застосовувати процедуру депортації. Так от я і наполягаю на тому, щоб до Аделаджі ця процедура була застосована - його діяльність, діяльність його секти наносить шкоду державі. Значної шкоди", - цитує сайт НУНС слова Куликова.

Народний депутат відзначив, що такий висновок офіційно повинна зробити Служба безпеки України.
"Ось раніше була така наука в Радянському Союзі - "спеціальна пропаганда", - розповів депутат. - В Америці це достатньо серйозна наука, "працює" вона на всіх театрах військових дій і називається психологічна війна. Те, що несе "Посольство боже", - за всіма канонами 100-відсоткова психологічна війна, психологічна обробка свідомості, і це не має ніякого відношення до жодної релігії, до жодного віросповідання. Діяльність цієї секти побудована на нейролінгвістичній теорії - тобто йде вплив на підсвідомий рівень, на якісь низинні сторони людської свідомості, а зовсім не на свідоміст. В той же час релігія йде від душі, від свідомості, від мислення, від серця. Але відомо, що психологічна війна ведеться проти військ і населення супротивника, а у нас..."

"Я не знаю, як в колисці християнства може це існувати?! Україна - незалежна країна, і крім того, що ми повинні захищати свої кордони, повітряний простір, ми повинні ще захищати розум і душу людини", - переконаний народний депутат.

Зараз ви читаєте новину «У НУ-НС ініціюють депортацію Сандея Аделаджі з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути