вівторок, 16 квітня 2019 13:03

У Dragon Capital звинуватили Зеленського в спробі захоплення Нацбанку

У Dragon Capital звинуватили Зеленського в спробі захоплення Нацбанку
Представник інвестиційної компанії Dragon Capital Сергій Фурса (на фото) назвав Володимира Зеленського "мультяшним персонажем". Фото: Latifundist.com

Команда Володимира Зеленського під прикриттям проведення аудиту спробує взяти під контроль Національний банк України. Про це заявив представник інвестиційної компанії Dragon Capital Сергій Фурса.

"У штабі одного з кандидатів заявили, що після виборів хочуть провести аудит Нацбанку. І це дуже тривожний дзвіночок. І аудит Нацбанку - це спроба реваншу реформи банківського сектора. Тому що ключовий елемент цієї реформи - незалежний Центральний Банк. І аудит - це очевидна спроба знищити незалежність НБУ. Суспільство звинувачує НБУ в падінні гривні в 2014-2015 р.р. і очищенню банківської системи. І цей негатив намагаються використовувати, щоб взяти Нацбанк під контроль", - стверджує експерт.

На думку Фурси, Зеленський - "мультяшний персонаж", керований людьми зі старої еліти.

"...Україні пропонується імітація змін, мультяшний персонаж, який живе тільки в Instagram і YouTube, і якого просто фізично не зустрінеш у житті... І тільки після виборів виявиться, що навколо нього не нові обличчя, а частина старої еліти. Міністр МВС, олігарх-утікач, якого шукає ФБР, ще парочка олігархів, які вже почули від кандидата, що все буде добре, колишні регіонали, народні депутати, які вже готові зізнатися, що "з дитинства за Зеленського". Це ті ж люди, що і оточення Порошенка, тільки вид збоку. А деякі - в принципі ті ж. Тільки в руках у них буде некомпетентна людина, що дозволяє ліпити з нього, як з глини, все що завгодно, і при цьому не боятися наслідків, адже у всьому звинуватять саме його", - вважають в Dragon Capital.

Сергій Фурса стверджує, що Зеленський - це "профанація змін, актор, який грає те, що його просять грати". У той же час реальних змін не буде. Некомпетентність Зеленського і жадібність Коломойського призведуть до кризи.

"Хтось забере у когось частку в якомусь потоці, але, звичайно ж, ніхто не сяде. І від зміни місць доданків постраждає звичайне українське суспільство, яке отримає нову кризу і оплатить бажання Коломойського, а з іншого - ніяких реальних змін не відбудеться", - заявив Фурса.

Нагадаємо, спікер передвиборного штабу кандидата в президенти України Володимира Зеленського Дмитро Разумков заявляє про необхідність проведення аудиту Національного банку України, на основі якого можуть бути прийняті кадрові рішення.

Зараз ви читаєте новину «У Dragon Capital звинуватили Зеленського в спробі захоплення Нацбанку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути