Ексклюзиви
субота, 13 листопада 2010 17:32

В Януковича закінчилися "донецькі" - експерт

В Януковича закінчилися "донецькі" - експерт

Призначення Віктора Балоги на посаду міністра з питань надзвичайних ситуацій не є випадковим. Так вважає політичний експерт Олександр Палій.

Про це він сказав у коментарі кореспонденту.

"Одна з головних причин його призначення, якщо жартома, це те, що "донецькі" закінчилися для Януковича", - зазначив він.

"На всі посади вже просто не вистачає представників Партії регіонів, які з Донецька. До того ж, нинішня влада побачила, що не може проводити ефективну політику в багатьох сферах. І тут політично треба ж розділити з кимсь відповідальність. А також роздачею посад максимально ізолювати себе від критики. Бо ми побачили, що колосальна кількість проблем не вирішується і влада навіть не демонструє, що готова їх усвідомити".

За словами експерта, зміни до Конституції, які дали більше повноважень Януковичу, показали, що він може призначати навколо себе фаворитів, не враховуючи думку інших.

"Але, все ж таки, головна причина, що Балогою продемонстровані хороші результати на місцевих виборах. І щоб добитися на Закарпатті стабільної ситуації, Януковичу без Балоги було би важко обійтися. Тому тут певним чином Янукович використовує Балогу в своїх цілях", - підкреслив політолог.

"І до того ж, треба якось зміксувати людьми зі сторони неспроможність команди Януковича. Треба показати, що при владі не тільки Партія регіонів".

Нагадаємо, президент Віктор Янукович призначив на посаду міністра МНС Віктора Балогу.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «В Януковича закінчилися "донецькі" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути