субота, 13 листопада 2010 16:34

Балога не достатньо ефективний - комуніст

Балога не достатньо ефективний - комуніст

В Компартії не мають великого задоволення від призначення Віктора Балоги міністром з питань надзвичайних ситуацій. Про це сказав нардеп-комуніст Олександр Голуб в коментарі кореспонденту.

"У нас в коаліції є свої люди. Зокрема, і у фракції є свої кандидати, які могли би непогано себе проявити в МНС. Це і Валерій Бевз, який працював в міністерстві на посаді заступника, і Ігор Алєксєєв. І інші могли би очолити цю посаду", - зазначив він.

"Але ж Конституція по-іншому нині вже діє. Але я не думаю, що призначення Балоги - це оптимальне рішення з огляду інтересів країни. Хоча з огляду інтересів оточення президента можливо й так".

За словами нардепа, попереднє перебування на посаді міністра МНС Віктора Балоги не було достатньо ефективним.

"Тому я би не говорив, що президент прийняв правильне рішення. Але з огляду на зміни, які відбулися, тільки президент і несе відповідальність за свої рішення. Але в нас це радості не викликає", - додав він.

Нагадаємо, президент Віктор Янукович призначив екс-голову Адміністрації президента Віктора Балогу міністром з питань надзвичайних ситуацій. Балога очолював це міністерство в урядах Юрія Єханурова та Віктора Януковича. Попереднього міністра Нестора Шуфрича звільнили ще влітку. Після цього Кабмін призначав кількох виконуючих обов'язків, останнім з яких був Михайло Болотських.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Балога не достатньо ефективний - комуніст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути