середа, 21 березня 2007 11:03

Ющенко запропонував Жовтяку посаду, щоб той не займав Віру Іванівну

Президент Віктор Ющенко у вівторок вечері зустрівся з екс-главою Київської облдержадміністрації Євгенієм Жовтяком, рішення про відновлення якого на цій посаді було прийнято Верховним Судом. Про це повідомив сам Жовтяк.

За його словами, президент "висловив неготовність виконувати рішення суду про поновлення в посаді" і "уповноважив вирішити питання керівника секретаріату президента Віктора Балогу".

Останній, за словами Жовтяка, так само повів розмову про "інший спосіб" вирішення конфлікту. Зокрема, відзначив Жовтяк, "запропонував мені досить високу посаду".

"Відверто говорячи, мене дивує правовий нігілізм глави держави і керівника його секретаріату, їхнє небажання виконувати рішення суду", - сказав він.

"Я не бачу іншого виходу, ніж почати розмову з того, що спочатку буде виконане рішення суду, тобто, мене поновлять на посаді, з якої я був незаконно звільнений президентом, а вже потім обговорити наступні кроки", - додав Жовтяк.

Він сказав, що "однозначно не погодиться на інший шлях вирішення конфлікту, ніж виконання рішення суду", пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко запропонував Жовтяку посаду, щоб той не займав Віру Іванівну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути