вівторок, 10 квітня 2007 21:07

Ющенко запропонував Януковичу 15 пунктів врегулювання кризи

Президент Віктор Ющенко на зустрічі з прем"єром Віктором Януковичем зранку у вівторок запропонував план з 15 пунктів для врегулювання політичної кризи. Про це Ющенко заявив в інтерв"ю іноземним журналістам.

За словами Ющенка, даний план, висунутий з його ініціативи, "допоміг би виробити логіку дій з врегулювання політичного конфлікту".

Президент відзначив, що один з основних розділів плану дій - формування спільної оцінки процесів, що вплинули на формування парламентської кризи.

- Нам потрібно дати правильний діагноз тому, чому так відбулося, - підкреслив Ющенко.

- Блок другий - змістовний. Це суть компромісів, які необхідно прийняти в контексті дій указу (про розпуск Верховної Ради)... для того, щоб повернути баланс у систему влади, - сказав Ющенко.

- Третій блок - це блок, присвячений системній консультації, які необхідно відновити в рамках парламентських політичних сил, - сказав президент.

Ющенко відзначив, що вони є одними з ключових гравців врегулювання ситуації в країні, у тому сенсі, що у випадку неприйняття плану врегулювання будь-якою зі сторін, криза залишається на тім рівні, на якому він був.

За словами президента, він і прем"єр-міністр домовилися, що цей план дій не буде оприлюднений, поки на робочому рівні сторони не обміняються позиціями, передає Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко запропонував Януковичу 15 пунктів врегулювання кризи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути