четвер, 08 вересня 2011 09:46

Ющенко закликав поляків відкрити Україні двері в Європу

Ющенко закликав поляків відкрити Україні двері в Європу

Лідер партії "Наша Україна", колишній президент України Віктор Ющенко зустрінеться сьогодні з колишнім президентом Польщі Олександром Кваснєвським, а також візьме участь в обговоренні теми "Україна в глобальній політико-економічній системі: підведення підсумків 20 років Незалежності" у рамках економічного форуму в Криниці (Польща).

Крім того, як повідомила прес-служба "Нашої України", Ющенко обговорюватиме тему "Чи потребує Європейський Союз в єдиному правлінні?".

Учора політик зустрівся з президентом Грузії Михайлом Саакашвілі та взяв участь у обговоренні на тему "Сім років членства Польщі в Євросоюзі".

Ющенко наголосив на особливій ролі Польщі в євроінтеграційних прагненнях України: "Польща для України - більше ніж адвокат. Польща – не просто стратегічний партнер чи промоутер, вона – щирий друг. Це набагато цінніше".

Екс-президент висловив сподівання, що позиція Польщі щодо європейських перспектив України не змінилася.

"Прошу друзів поляків підтримувати Україну, бо ми наполегливо стукаємо у двері Європи. Українці хочуть повернутися додому, в європейську спільноту", - додав він.

"Хочеться, щоб Україна увійшла в 2012 рік — рік чемпіонату Європи з футболу — з добрим багажем європейських угод", - наголосив Ющенко.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко закликав поляків відкрити Україні двері в Європу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути