четвер, 01 вересня 2011 15:45

Віктор Ющенко прийшов на перший дзвоник до онука
24

Фото: Фото: Андрій Шматов

Святкування першого вересня у столичній школі-ліцеї №100 "Поділ" почалося з восьмої ранку, коли почали з'їжджатися школярі та батьки. Урочиста лінійка почалася о 10-ій.

В ліцеї "Поділ" навчаються діти українських зірок та політиків. Цього року до першого класу привела свого 6-річного сина Віктора донька колишнього Президента України Віктора Ющенко, 31-річна Віталіна. На урочисту лінійку прийшла зі своїм чоловіком Олексієм Хахльовим. Старша донька від першого шлюбу, 11-річна Ярина-Домініка, цього року пішла до шостого класу.

Малий Віктор цілу лінійку позує фотографам. Корчить пальці та сповзає зі стільця.

"Я так хвилююся, що не можу говорити. Бо в мене йшло двоє дітей до школи. Прокинулась о пів на шосту ранку. Допрасовувала і дороблювала те, що вчора не вдалося. Тому не встигали готувати сніданки і робити зачіски. Але нічого, прийшли всі гарні і красиві. Все шкільне приладдя купили завчасно. Так мене навчив попередній досвід. Бо в серпні все стає в кілька разів дорожчим. Найбільше мене здивували ціни на портфелі. До тисячі гривень. Але це такий не дуже якісний. Двоє старших пішли без портфелів, бо в них такі вибрики, що вони вже сумки мають", - підкреслила донька екс-президента.

Свій перший дзвінок Віталіна пам'ятає досі.

"Мене на перший дзвоник привів тільки папа, бо мама працювала на першій зміні. Вона також вчителька. А дідусі і бабусі не змогли приїхати", - зауважила жінка.

Привітати онука прийшов Віктор Ющенко із сином Андрієм. Вони на двадцять хвилин спізнились на лінійку.

"В перший клас сьогодні йде останній чоловік із нашого чоловічого роду. Тому не міг не прийти", - пояснив екс-президент.

В шостий клас цього року пішла донька Анатолія та Марини Кінахів Софія.

"Так вимахала за літо, що скоро тата догонить. 39-ий розмір взуття купую. Приїхали з відпустки з Криму 15 серпня і почали готуватися до школи. Купували в шкільному асортименті, то нам начебто як і нічого по цінах. Дорого, це коли імпортне купуєш", - зауважила Марина Кінах. В ліцеї "Поділ" вчилася майже вся її родина.

"Моя бабуся вчилася, мама, потім я, моя сестра і наші старші доньки. В мене є фотографія, коли моя мама закінчує школу в 41-му році. Випускний вечір 22 червня і війна починається", - пригадала жінка.

В перший клас цього року пішла донька депутата від НУ-НС Анатолій Гриценка, Ганна.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Ющенко прийшов на перший дзвоник до онука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути