четвер, 17 січня 2008 15:31

Ющенко вимагає вилучити з програми уряду два пункти

Ющенко вимагає вилучити з програми уряду два пункти
Президент України Віктор Ющенко вимагатиме, щоб з Програми діяльності уряду було вилучене зобов"язання про внесення змін до закону про Кабінет Міністрів а також зміни до Конституції України.

Про це повідомив керівник Служби забезпечення зв`язків з Верховною Радою України і Кабінетом Міністрів Ян Берназюк на брифінгу в Секретаріаті Президента.

Він нагадав, що у парламенті вже зареєстрований проект закону про внесення змін до закону про Кабінет Міністрів, ініційований главою держави. Цей документ парафований усіма членами коаліції, і тому немає підстав для ревізії відповідного рішення.

Щодо внесення змін до Конституції, Берназюк нагадав, що Президент створив Конституційну раду, до якої увійде широке коло політичних, громадських діячів, зокрема й представники уряду. За його словами, Конституційна рада безпосередньо опікуватиметься внесенням змін до Основного Закону.

Водночас Берназюк підкреслив, що більшість пропозицій Президента у програмі діяльності уряду були враховані. "Президент вважає, що це є добрим знаком і дозволяє вивести програму діяльності уряду на новий рівень", – сказав він, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко вимагає вилучити з програми уряду два пункти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути