Ексклюзиви
середа, 16 січня 2008 09:57

Ющенко вимагає, щоб міністри з НУ-НС узгоджували свої рішення з Балогою

Ющенко вимагає, щоб міністри з НУ-НС узгоджували свої рішення з Балогою
Президент Віктор Ющенко вимагає від членів уряди - представників блоку "Наша Україна - Народна самооборона" узгодженої роботи з Секретаріатом Президента.

На вчорашній зустрічі з Блоком "НУ-НС", членами Кабінету Міністрів і їх першими заступниками, призначеними за ініціативою блоку, глава держави запропонував, щоб такі зустрічі стали традиційними і проходили щотижня.

Як повідомляє прес-служба глави держави, місцем для проведення таких зустрічей стане Секретаріат Президента України. Відповідати за координацію зборів буде Міністр оборони Юрій Єхануров.

За квотою "НУ-НС" в уряд пройшли Міністр оборони Юрій Єхануров, Міністр регіонального розвитку і будівництва Василь Куйбіда, Міністр з питань житлово-комунального господарства Олексій Кучеренко, Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, Міністр юстиції Микола Оніщук, Міністр у справах сім"ї, молоді і спорту Юрій Павленко, Міністр з питань надзвичайних ситуацій Володимир Шандра.

Крім того, Ющенко закликав фракцію "НУ-НС" демонструвати консолідовану позицію з усіх питань. "Нуль ціна буде фракції, якщо вона не буде монолітна", - заявив Президент.

Глава держави поставив перед фракцією і її представниками в уряді ряд першочергових завдань: допрацювати бюджет на поточний рік, підтримувати здоровий макроекономічний клімат, добитися зростання ВВП 7-8% за підсумками року, своєчасно підготуватися до Євро-2012.


За матеріалами: Фокус.
Зараз ви читаєте новину «Ющенко вимагає, щоб міністри з НУ-НС узгоджували свої рішення з Балогою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути