четвер, 24 січня 2008 10:44

Ющенко в Швейцарії оселився на віллі, де відпочивав Янукович

Всесвітній економічний форум, що почався вчора в Давосі, зібрав політичні і економічні "вершки" всього світу. Список його учасників вражаючий - три десятки глав держав і товстосуми всіх мастей, включаючи мільярдера Біла Гейтса, філантропа Джорджа Сороса, письменника Пауло Коельо і рок-зірку Боно.

Літак з українськими гостями прибув до Базеля учора. Його трапом спустилися Віктор Ющенко з дружиною і старшою дочкою Віталіною, Рінат Ахметов, Віктор Пінчук і Сергій Тарута.

Через пару годин сім"ю президента поселили на шикарній віллі "Сюрлей", розташованій в 300 метрах від Давоського озера, зовсім поряд зі схилами Швейцарських Альп. Її триповерхова кам"яна будівля збудована в 1909 році, а на фасаді зображений герб вілли - білка, яка лущить горішки.

Ющенко пробуде на форумі три дні. Вчора президент вже зустрівся з держсекретарем США Кондолізою Райс і взяв участь в круглому столі, присвяченому темі трубопроводів.

Доба перебування в "Сюрлей" коштує близько 1000 євро. Саме стільки витрачав Віктор Янукович, коли зупинявся тут в 2003 і 2007 роках, пише "КП в Україні".
Зараз ви читаєте новину «Ющенко в Швейцарії оселився на віллі, де відпочивав Янукович ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути