Ексклюзиви
середа, 21 липня 2010 15:27

Ющенко та Тимошенко завершують політичну діяльність - експерт

Ющенко та Тимошенко завершують політичну діяльність - експерт

Очікувати об"єднання опозиції перед місцевими виборами не варто.

Про це Gazeta.ua заявив директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала, коментуючи висловлювання екс-президента Віктора Ющенко на адресу екс-прем"єра Юлії Тимошенко.

За його словами, на сьогоднішній день комунікація між частинами опозиції - це вчорашній день.

"Мені видається, що комунікація між опозицією всередині та між владою та опозицією та владою - це вчорашній. Більш того, між владою та опозицією на мій погляд комунікація взагалі відсутня", - заявив Бала.

"Тому, я думаю, очікувати на об"єднання опозиції марно, а куди більш вірогідне близьке завершення політичної діяльності нинішніх лідерів опозиції та поява нових", - заявив він.

Говорячи про чергове з"ясування стосунків між таборами екс-президента Віктора Ющенка та екс-прем"єра Юлії Тимошенко, Віталій Бала зазначив:

"По великому рахунку тут пояснення одне - близькі місцеві вибори, а по-другому рахунку - йде боротьба за виборців, які не визначилися, а таких за моїми підрахунками близько 20%", - підкреслив Бала.

Серед лідерів, які можуть замінити нинішніх вождів опозиції Віталій Бала, зокрема назвав Арсенія Яценюка та Анатолія Гриценка.

"Це той же Гриценко, можливо, після певної трансформації Яценюк. В будь-якому разі, нові лідери, навідміну від нинішніх лідерів популістів будуть не лише багато говорити, але й виконувати свої обіцянки", - резюмував Віталій Бала.

Нагадаємо, що 20 липня екс-президент України Віктор Ющенко назвав екс-прем"єра Юлію Тимошенко паразитом. У відповідь депутат від БЮТ Ігор Гринів зазначив, що у лідера "Нашої України" не все гаразд із психікою.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко та Тимошенко завершують політичну діяльність - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути