вівторок, 20 липня 2010 18:25

Ющенко назвав Тимошенко паразитом

Ющенко назвав Тимошенко паразитом

Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко вважає, що сьогодні демократичний рух потребує серйозної інвентаризації та переосмислення.

Таку його точку зору цитує сайт "Нашої України".

Він пояснює це тим, що сьогодні демократичний рух переживає своєрідні "ракові метастази", породжені псевдодемократичними силами.

"Низка політичних сил, і в першу чергу БЮТ, паразитують на демократичному полі", - наголосив Ющенко. За його словами, зараз простій людині дуже складно розрізнити, де є справжні демократи, а хто лише прикривається демократичними гаслами.

На його думку, те, що нині відбувається в демколах, не сприятиме їх консолідації.

"Йде велика гра, велике маскування, за якими не стоїть ні демократія, ні свобода, ні нація. Це спосіб отримати владу. Треба вишиванку одягнути для галичан - одягнемо вишиванку, однак я повторюю: це - не більше ніж маскування", - наголосив він.

У свою чергу, депутат від фракції БЮТ Ігор Гринів називає висловлювання екс-президента неадекватними та каже, що в нього щось з психікою.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко назвав Тимошенко паразитом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути