понеділок, 12 липня 2010 13:02

У Луценка з опозицією все "хреново"

У Луценка з опозицією все "хреново"
Лідер Народної Самооборони, екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко сказав, що у нього не виходить відтворити в НУНС демократичну опозицію проти Партії регіонів в союзі з БЮТ. Про це він заявив в інтерв"ю Главкому.

"Поки я намагаюся в НУНС відтворити демократичну опозицію, яка проти Регіонів, але не БЮТ. Виходить поки хреново", - сказав Луценко.

Також глава НС поскаржився, що кожна політична сила у фракції НУНС вимагає створення єдиної опозиції на базі своєї партії.

"Я не приховуватиму, що вже спілкувався з Кириленком, Гриценком, Наливайченком. Всі, хто вийшов з НУНС, сьогодні говорять, що потрібно створювати альтернативу. Всі говорять "так", але далі всі говорять чудову фразу: "На моїй базі! Моя назва партії унікальна і правильна! Тільки сюди всі повинно вступити!". Інший говорить: "У мене самий єдиний центр, всі повинні сюди вступити і я готовий навіть дозволити вам її очолити. Мої гроші, ваші імена", - розповів Луценко.

Нагадаємо, що 9 липня у Верховній раді офіційно було оголошено про створення групи "Право вибору" у складі 15 осіб. Групу створив один з засновників НС Давид Жванія. Частина членів групи - вихідці з НС.

Тим часом, депутати, які залишилися в НС готові приєднатися до депутатської групи "За Україну!", очолюваної В"ячеславом Кириленком. 1 липня до цієї групи вступив один з членів НС Олесь Доній.

Зараз ви читаєте новину «У Луценка з опозицією все "хреново"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути