субота, 17 липня 2010 12:58

"Регіонал" назвав опозицію некультурною

"Регіонал" назвав опозицію некультурною
"Регіонал" Михайло Чечетов вважає нетактовними заяви опозиції про те, що Янукович дав ляпас українському народу.

Так він прокоментував заяви БЮТ про те, що не прийшовши на урочисте засідання Верховної Ради з нагоди 20-ї річниці проголошення Декларації про державний суверенітет України, президент Віктор Янукович показав свою зневагу до суверенітету України.

"Такі заяви - це безтактність і безкультур'я, оскільки президент перебуває у відпустці. Спроба заробити дешеві дивіденди на аморальних заявах, оскільки опозиція знає, що президент перебуває у відпустці", - сказав Чечетов.

Відповідаючи на питання, чи міг президент перервати відпустку на один день, Чечетов відзначив, що у глави держави є справи, зустрічі, графік розписаний.

"Президент робить не на словах, а на ділі, щоб країна була міцною, потужною", - підкреслив парламентарій, якого процитував
ІМК.

Раніше пресс-служба БЮТ заявила, що Янукович не прийшов на урочить засідання парламенту, яке було присвячене річниці проголошення декларації про державний суверинітет, бо відпочиває після похмілля.
Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" назвав опозицію некультурною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути