Ексклюзиви
четвер, 15 липня 2010 17:37

БЮТ просить українців вдарити по "загребущих руках" Януковича

БЮТ просить українців вдарити по "загребущих руках" Януковича

Прем'єр-міністр опозиційного уряду Сергій Соболєв закликає українців не голосувати за Партію регіонів, Комуністичну партію, блок Литвина і партію "Сильна Україна" на місцевих виборах.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби БЮТ.

"Ми закликаємо громадян України дати перший бій кримінальної диктатури Януковича і на місцевих виборах 31 жовтня не голосувати за списки і за кандидатів від Партії регіонів, Блоку Литвина, КПУ і партії віце-прем'єр-міністра Сергія Тігіпка", - говорить Соболєв.

На думку парламентаря, за час перебування біля керма нинішня влада продемонструвала лише бажання збагачуватися за рахунок народу.

"За неповних півроку перебування при владі вони вже майже подарували 11 мільярдів кубометрів державного газу компанії" РосУкрЕнерго ". Вони повернули Чорноморський шельф Vanco ", - відзначає він.

Соболєв також нагадав, що при цьому влада підвищила на 50% ціну на газ і заявила про намір підвищити пенсійний вік.

"Поки ще не пізно, поки вони не перекрили всі можливості, у суспільства є шанс дати по загребущих руках  Януковича", - говорить парламентар.

Він підкреслює, що саме ПР, КПУ, ПР і "Сильна Україна" несуть відповідальність за діяльність влади і невиконання передвиборних обіцянок Президента, тому виборці повинні дати оцінку їх діяльність на місцевих виборах.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ просить українців вдарити по "загребущих руках" Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути