понеділок, 16 квітня 2007 15:41

Ющенко силовикам: "Президент прийняв указ. Не гайте часу"

Президент України Віктор Ющенко вимагає від правоохоронців та силовиків чіткої та ефективної роботи із забезпечення порядку та законності. Про це глава держави сказав на черговій зустрічі із керівниками силових та правоохоронних відомств.

"Не гайте дарма час. Президент прийняв указ. Я від вас чекаю його чіткого виконання. Це є ваша функція – продемонструвати 48 мільйонам громадян, що в Україні працює закон, і фундаментальне право людини на вибори буде реалізовано", – наголосив Ющенко.

Він додав, що реакція правоохоронців, і в першу чергу Генеральної прокуратури та СБУ, на дії, які порушують закон і спрямовані на невиконання указу та зрив виборів, має бути негайною.

Звертаючись до Генпрокурора Олександра Медведька, Ющенко наголосив, що генпрокуратура має також відреагувати на рішення деяких обласних рад щодо указу президента про розпуск Ради.

Крім Медведька, Ющенко зустрічався з міністром оборони Анатолієм Гриценко, в.о. міністра внутрішніх справ Михайлом Корнієнком, в.о. Голови СБУ Валентином Наливайченком та ін.


"Газета по-українськи"
Зараз ви читаєте новину «Ющенко силовикам: "Президент прийняв указ. Не гайте часу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути