середа, 19 вересня 2007 15:23

Ющенко сам напише закон про скасування мораторію, якщо цього не зробить коаліція

"Якщо після проведення виборів нова коаліція буде такою ж безхребетною, як ця, і не матиме волі на вирішення цього питання, президент внесе законопроекти про зняття мораторію і законопроект про формування ринку землі", - сказав Ющенко на прес-конференції у середу.

Водночас він зазначив, що розуміє, на яку критику збоку різних політичних сил він наразиться у цьому випадку.

"Але я переконаний, що відповіді треба давати", - сказав президент.

Він також назвав "згубною політикою Мороза, Соцпартії, комуністів і Партії регіонів" продовження мораторію на продаж землі.

"Я переконаний, що мораторій на продаж землі приносить величезну шкоду її власнику. Це, зокрема, затримує формалізацію власності", - сказав Ющенко.

Він також висловив обурення тим, що "через цей уряд і земельний комітет" Верховної Ради процес розпаювання землі досі не завершений.

"Зрозуміло для чого це відтягується. Доки людина не знає в натурі конкретно своєї ділянки, нею можна розпоряджатися, як завгодно", - сказав президент.

Водночас Ющенко зазначив, що на сьогодні "близько 39% землі має своїх власників через тіньові, напівлегальні і легальні схеми, які можна задіяти через це недолуге законодавство", передає Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко сам напише закон про скасування мораторію, якщо цього не зробить коаліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути