середа, 19 грудня 2007 10:44

Ющенко похвалив Януковича за роботу

Президент Віктор Ющенко вдячний уряду під керівництвом Віктора Януковича за роботу, спрямовану на розвиток вітчизняної економіки та підвищення соціальних стандартів життя українців. На думку глави держави, цей склад Кабінету Міністрів може записати до свого активу деякі рішення, що зберегли економічну стабільність у країні, створили передумови для позитивної динаміки в ключових областях.

Констатуючи існування деяких розбіжностей у тактичних питаннях, Президент водночас відзначив спыльне з Януковичем бачення пріоритетів економічного курсу, одним із яких є поліпшення якості життя людей.

"Можна багато сперечатися про досягнення чи прорахунки урядової команди Януковича, ретельний аналіз її діяльності ще попереду. Проте не можна оминути увагою те, що цей склад Кабміну піклувався про соціальну сферу", – відзначив Ющенко.

Президент звернув особливу увагу на те, що після призначених позачергових виборів у Верховну Раду уряд, сформований тодішньою більшістю в парламенті, не пішов на загострення політичної ситуації у країні.

Янукович був одним із небагатьох державних діячів, відзначає Ющенко, що усвідомили важливість переобрання ВР як засобу оновлення влади в державі. "Це була, безумовно, особиста відповідальна позиція, хоча таке рішення було для керівника Кабміну і лідера провідної політичної сили вельми непростим".

Він висловив сподівання, що Янукович і очолювана ним політична сила після оголошеного переходу в опозицію діятимуть з позицій відповідальності та патріотизму, стануть дієвим учасником парламентського процесу.

"Опозицію в жодному випадку не можна залишати на узбіччі державних справ. Сподіваюся, що фракція Партії регіонів і особисто Янукович активно і конструктивно працюватимуть у Верховній Раді, доклавши досвід і енергію для вирішення головних завдань", – сказав глава держави, повідомляє proUA.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко похвалив Януковича за роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути