понеділок, 17 листопада 2008 09:56

Ющенко паралізував Раду, щоб "утопити" Тимошенко і провести вибори - Стецьків

Ющенко паралізував Раду, щоб "утопити" Тимошенко і провести вибори - Стецьків
Президент Віктор Ющенко схвалив "сценарій" паралізації роботи парламенту замість дострокових виборів, заявляє депутат фракції "НУ-НС" Тарас Стецьків (група "Народна самооборона").

В інтерв"ю газеті "Дело" він зізнався, що "два останніх місяці ситуація була така, що фракція фактично розділилася на дві половини".

"Одна з них – "Наша Україна" – слідувала у фарватері президента і виступала за дострокові вибори. Інша, на чолі з "Народною Самообороною", була категорично проти їх проведення. Але зараз ситуація кардинально змінилася у зв"язку з тим, що президент схвалив інший сценарій – паралізувати роботу парламенту. І те, що він зробив з Яценюком, – це і є елемент реалізації такого сценарію", - сказав Стецьків.

Він зазначив, що в "НУ-НС" "виділилася група зрадників... це представники "Єдиного Центру": Оксана Білозір, Василь Петьовка, Ігор Кріль, Віктор Тополов, Леся Оробець, Михайло Полянчич плюс Іван Плющ".

"Голосування по відставці спікера парламенту показало – не було б їхніх голосів, питання по відставці Яценюка не пройшло б. Це означає, що президент руками своїх людей у "НУ-НС" свідомо здав Арсенія Яценюка. Зроблено це в ім"я єдиної мети: паралізувати роботу Верховної Ради і змусити всі політичні сили (у першу чергу БЮТ) іти на вибори", - запевнив Стецьків.

За його словами, "Ющенко розраховує протягом зими політично утопити Тимошенко в економічній кризі, а навесні знову повернутися до виборів".

"Біда у тому, що вся діяльність президента звелися зараз до особистого протистояння з прем"єр-міністром. Яценюк у цій боротьбі став розмінною монетою", - сказав Стецьків, зазначивши, що "зараз такої точки зору дотримується половина фракції, а після відставки Яценюка, думаю, так стали думати більшість депутатів "НУ-НС".

Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «Ющенко паралізував Раду, щоб "утопити" Тимошенко і провести вибори - Стецьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути