субота, 28 березня 2009 09:25

Ющенко про ГТС та вибори

Ющенко про ГТС та вибори
Україна виходить на глибоке реформування національного газового ринку, переконаний президент Віктор Ющенко.

Таку думку Ющенка висловив в ексклюзивному інтерв"ю телевізійному каналу "Інтер", однією з головних тем якого стало підписання в Брюсселі спільної декларації між Україною та ЄС про модернізацію української ГТС, повідомляє прес-служба глави держави в п"ятницю.

Відповідаючи на питання, президент підкреслив, що Україна з 2006-го року проводила дипломатичну роботу з метою об"єднання національних та іноземних ресурсів для модернізації ГТС до найвищих європейських стандартів. Результатом стала Міжнародна інвестиційна конференція в Брюсселі. За його словами, підписання декларації між Україною і ЄС - це перехід від переговорного процесу до практичних кроків в інтеграції української ГТС до європейського енергетичного, економічного та юридичного простору.

Україна виходить на глибоку реформу газового ринку

Крім того, особлива увага в інтерв"ю була акцентована на питанні проведення в Україні парламентських та президентських виборів. У цьому контексті Ющенко відзначив необхідність змін до виборчого законодавства у напрямку запровадження відкритих списків.

Під час інтерв"ю також йшлося про питання відновлення співпраці України з МВФ та необхідності виконання українським урядом необхідних для цього умов.

Інтерв"ю глави держави вийде на "Інтері" в неділю, 29 березня, о 20.00 у програмі "Подробиці тижня".

Зараз ви читаєте новину «Ющенко про ГТС та вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути