субота, 28 лютого 2009 15:27

Ющенко і Тимошенко домовились залишити Стельмаха?

Ющенко і Тимошенко домовились залишити Стельмаха?
За інформацією джерела "Дзеркала тижня" в секретаріаті президента, голова держави Віктор Ющенко і прем"єр-міністр Юлія Тимошенко домовилися залишити Володимира Стельмаха на посаді голови Національного банку України щонайменше до закінчення президентської виборчої кампанії.

Таке рішення, за даними джерела, було ухвалене під час зустрічі президента Віктора Ющенка, прем"єра Юлії Тимошенко, голови НБУ Володимира Стельмаха, голови комітету Верховної Ради з питань фінансів і банківської діяльності Миколи Азарова та голови парламенту Володимира Литвина, яка відбулася в секретаріаті президента в п"ятницю, 27 лютого, і була присвячена підписанню декларації про консолідацію зусиль щодо боротьби з фінансовою кризою.

За інформацією джерела, натомість голові уряду пообіцяли, що Нацбанк контролюватиме коливання курсу гривні й не допустить спекуляцій на міжбанківському ринку.

Сторони досягли також консенсусу щодо того, що всі курсові прогнози тепер робитиме тільки Стельмах, а НБУ при цьому може приховати від громадськості оперативні дані про ситуацію на грошово-кредитному ринку, динаміку монетарних агрегатів і обсяги рефінансування комерційних банків, повідомило джерело.

За його даними, політики також домовилися створити дві робочі групи, одна з яких сформує спільну позицію всіх гілок влади щодо відновлення співпраці з Міжнародним валютним фондом, а інша — концентруватиметься на розробці спільного антикризового пакету.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко і Тимошенко домовились залишити Стельмаха?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути