Ексклюзиви
середа, 03 жовтня 2007 13:42

Ющенко і Янукович домовилося про коаліцію без Тимошенко - "Файненшл таймс"

Ділові кола, близькі до Президента України Віктора Ющенка і прем"єр-міністра Віктора Януковича, ще влітку домовилися про створення після виборів коаліційного уряду без Юлії Тимошенко - у складі представників пропрезидентської партії "Наша Україна" і Партії регіонів, повідомляє у вівторок впливова газета  "Файнэншл таймс"

"Проте несподівано високі результати пані Тимошенко на виборах можуть утруднити реалізацію цього плану, - коментує газета. - Ющенко повинен буде продемонструвати, що він серйозно налаштований на переговори з Тимошенко (по створенню урядової коаліції – ред.), оскільки швидка змова  з Януковичем може розгнівати виборців його партії і підірвати його шанси на переобрання у 2009-2010 роках".

Водночас, на думку "Файненшл таймс", Тимошенко може бути не настільки зацікавлена зараз у прем"єрстві, як вона показує. "Можливо, для неї мало б сенс почекати, коли переговори (з Ющенком) зазнають невдачі, звинуватити в цьому Ющенку, повернутися в опозицію і зберегти свій порох сухим для президентських виборів, які відбудуться у  2009 або напочатку 2010 року", - припускає газета, повідомляє  "Интерфакс-Украина".

Вона цитує думку Ендрю Уїлсона, експерта по Україні з Лондонського університетського коледжу, який вважає, що у нинішніх обставинах коаліція "Нашої України" з Партією Регіонів "найбільш вірогідна".

 За матеріалами:"Файнэншл таймс", Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко і Янукович домовилося про коаліцію без Тимошенко - "Файненшл таймс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути