Ексклюзиви
четвер, 17 травня 2007 08:45

Ющенко готовий піти на крайні заходи

Президент Віктор Ющенко і прем"єр-міністр Віктор Янукович мають намір провести сьогодні ще одну зустріч, на якій повинна бути визначена нова дата дострокових виборів, пише Комерсант.

За інформацією видання, така домовленість була досягнута вчора на чотиристоронніх переговорах президента і прем"єр-міністра з першим віце-прем"єром Миколою Азаровим і секретарем РНБО Іваном Плющом.

Якщо ж і на цій зустрічі компроміс досягнутий не буде, президент готовий піти на крайні заходи, про зміст яких стане відомо в п"ятницю на засіданні Ради нацбезпеки і оборони.

За інформацією Комерсанта, на вчорашній зустрічі Віктор Ющенко зажадав від учасників робочої групи закінчити переговори в ще більш стислі терміни. Глава держави вважає, що робоча група може виробити компромісне рішення протягом доби. Остаточний підсумок переговорів повинен бути представлений президентові сьогодні.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко готовий піти на крайні заходи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути