середа, 02 квітня 2008 08:16

Ющенко доручив Тимошенко зайнятися питанням НАТО

Президент Віктор Ющенко зобов"язав Кабінет міністрів забезпечити виконання заходів Цільового плану Україна – НАТО на 2008 рік у рамках Плану дій Україна – НАТО.

Відповідний указ Ющенко підписав у вівторок, повідомляє прес-служба президента.

Також цим указом Ющенко зобов"язав центральні органи виконавчої влади, відповідальні за виконання заходів Цільового плану, подавати щоквартально до 5 числа місяця, наступного за звітним періодом, Національному центру з питань євроатлантичної інтеграції України та МЗС звіти про стан виконання Цільового плану.

Також він зобов"язав Національний центр з питань євроатлантичної інтеграції України та МЗС забезпечити узагальнення зазначених звітів і подавати їх до Кабміну для дальшого інформування президента.

Ющенко також доручив Держкомтелерадіо, Національному центру з питань євроатлантичної інтеграції України, МЗС і іншим центральним органам забезпечити регулярне інформування громадськості про хід та результати виконання заходів співробітництва України з НАТО.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко доручив Тимошенко зайнятися питанням НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути