вівторок, 03 листопада 2015 17:52

Українські військові отримали знижки на санаторії

Українські військові отримали знижки на санаторії

До тексту закону "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей" внесли зміни, які дозволять українським військовослужбовцям отримувати знижки на санаторно-курортне лікування.

Про це заявив заступник голови фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський.

Він пояснив, що ці зміни мають на меті виключення з тексту закону норми про те, що знижка вартості санаторно-курортного лікування надається військовослужбовцям та членам їхніх сімей лише за умови, що розмір середньомісячного сукупного доходу сім'ї в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців не перевищує величин доходу, який дає право на додаткову соціальну пільгу.

"Йдеться про те, що сім'ї військовослужбовців, які отримують 5 700 грн, вже не можуть користуватися цією пільгою. Законопроект передбачає усунути зазначену соціальну несправедливість", - пояснив заступник голови фракції "Народний фронт".

"Це дасть можливість найбіднішим військовослужбовцям скористатися цією пільгою. А військовослужбовці вищого командного складу, чиї щомісячні доходи перевищують 10-15 тисяч гривень, вже не зможуть користуватися цією пільгою", - наголосив Пашинський.

Верховна Рада ухвалила законопроект №2972, віддавши за нього 234 голоси.

Зараз ви читаєте новину «Українські військові отримали знижки на санаторії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути