неділя, 09 травня 2010 11:46

Українські курсанти і офіцери крокували перед Путіним (ФОТО)
6

У параді на честь 65-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні в Москві взяли участь 75 українських курсантів і офіцерів Академії сухопутних військ Збройних Сил України зі Львова.

Всього у параді Перемоги на Красній площі взяли участь представники армій десяти держав СНД - Росії, України, Азербайджану, Вірменії, Білорусі, Казахстану, Киргизії, Таджикистану, Туркменії і Молдови. За ними по площі пройшли військові із США, Великобританії, Франції і Польщі.

У параді від іноземних держав взяло участь близько тисячі чоловік, у тому числі представники французької ескадрильї "Нормандія-Німан" і американського з'єднання Сухопутних військ, що брало участь у зустрічі союзників на Ельбі і відкритті другого фронту.

Велика Британія представлена гвардійцями елітного Уельського полку, який воював на фронтах Другої Світової війни. Також у параді взяла участь рота почесної варти Збройних сил Польщі.

На парад до Москви прибули канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Латвії Валдіс Затлерс, президент Монголії Цахиагийн Елбегдорж, президент Вірменії Серж Саргсян, виконуючий обов'язки президента Польщі спікер польського Сейму Броніслав Коморовський та інші офіційні особи.

Фото: Reuters

За матеріалами УНІАН, РІА "Новости", "Лента.ру".

Зараз ви читаєте новину «Українські курсанти і офіцери крокували перед Путіним (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути