пʼятниця, 07 травня 2010 13:12

На репетиції параду Перемоги в Мінську загорівся бронетранспортер

На репетиції параду Перемоги в Мінську загорівся бронетранспортер

Під час репетиції параду до Дня Перемоги в Мінську сталася НП: загорівся один з бронетранспортерів, які рухалися по вулиці Сурганова.

БТР, що їхав разом з колоною військової техніки, спочатку почав диміти, а потім і зовсім зупинився. Техніку довелося перевезти на площу Бангалор, щоб не перешкоджати подальшому руху машин.

Для гасіння палаючого БТР були викликані пожежники, яким вдалося впоратися із загорянням за десять хвилин. БТР ще протягом декількох годин знаходився на площі Бангалор. Деякі очевидці впізнали в ньому МТ-ЛБу (багатоцільовий тягач легкоброньований вдосконалений), який розробили ще в кінці 1960-х.

Варто відзначити, що напередодні на репетиції параду до 9 травня схожий інцидент стався і в Москві. У ході підготовки до свята оперативно-тактичний комплекс "Іскандер" вийшов з ладу і не зміг продовжити рух по Тверській вулиці в бік Червоної площі.

Приблизно о 10:50 колона військової техніки почала рух по Тверській вулиці. Коли повз мерії проїздила група, що складається з кількох "Іскандерів", одна з машин зупинилася, виїхала з ладу і включила аварійні сигнали. Решта колони продовжила рух.

Приблизно через десять хвилин машина розвернулася на Тверській вулиці і встала в стрій військової техніки, яка поверталася після проходження по Червоній площі на Ходинському полі.

Интерфакс

Зараз ви читаєте новину «На репетиції параду Перемоги в Мінську загорівся бронетранспортер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути