понеділок, 24 лютого 2014 16:26

Українці встелили квітами дорогу з Майдану до Інститутської
4

Фото: Андрій Жигайло

Українці третій день несуть квіти на вулицю Інститутську у Києві, де під час штурму Майдану загинуло найбільше людей. Ними буквально встелили дорогу від Майдану до верхнього виходу зі станції метро Хрещатик.

Серед відвідувачів дуже багато батьків з дітьми, які пояснюють їм, що тут трапилось. На схилах Жовтневого палацу у кількох місцях виклали слова "Слава героям" та "Вічна пам'ять".  У місцях, де вбили людей, встановили їхні пробиті кулями снайперів щити та каски.

Сьогодні на Інститутську мала приїхати слідча група МВС для проведення слідчих дій. Але охоронці барикад кажуть, що ніхто не приходив сюди із самого ранку. Люди дуже чекають оперативників, щоб можна було лишити пости і піти працювати.

Зараз на Майдані близько 15 тисяч людей. Вони заповнили увесь простір біля сцени. Дивляться марафон про "Небесну сотню" і збирають гроші сім'ям загиблих.

Крім того, почалося генеральне прибирання у Жовтневому палаці.

Зараз ви читаєте новину «Українці встелили квітами дорогу з Майдану до Інститутської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути