понеділок, 16 грудня 2013 12:40

Україна продовжує переговори з ЄС - МЗС

Україна продовжує переговори з ЄС - МЗС
Фото: odessa.ua

У Міністерстві закордонних справ України запевняють, що переговори з підготовки до підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом тривають.

"Угода не підписана, але переговори тривають, я це підтверджую", - повідомив заступник міністра закордонних справ Андрій Олефіров на брифінгу в понеділок у Києві.

Він нагадав, що буквально недавно відбулися візити технічної місії, а також делегації високого рівня в Брюссель, які продовжили обговорення з європейською стороною всіх питань, які стоять на порядку денному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄС готовий обговорювати економічну підтримку України - Кваснєвський

У свою чергу глава представництва Євросоюзу в Україні Ян Томбінський нагадав, що рішення про призупинення переговорів з підготовки підписання Угоди про асоціацію Україна-ЄС було прийнято українським урядом і тому саме Київ повинен внести ясність з приводу своїх подальших намірів.

"Це було рішення українського уряду - припинити підготовку до підписання Угоди про асоціацію. На сьогоднішній день у нас немає інших рішень української влади" , - підкреслив Томбінський .

Він також додав, що, якщо говорити про візит української делегації на чолі з віце-прем'єром Сергієм Арбузовим в Брюссель, то в його ході йшлося про те, яким способом ЄС може економічно допомогти Україні після підписання цієї Угоди .

"Але головна передумова - ми повинні підписати цю Угоду про асоціацію", - сказав Томбінський .


Зараз ви читаєте новину «Україна продовжує переговори з ЄС - МЗС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути