неділя, 15 грудня 2013 18:25

ЄС взяв курс на повалення Януковича - депутат Держдуми Росії

ЄС взяв курс на повалення Януковича - депутат Держдуми Росії
Фото: polit.ru
Олексій Пушков назвав умови асоціацію України з Євросоюзом спробою колонізації України за 660 мільйонів євро

Глава комітету Держдуми з міжнародних справ Олексій Пушков вважає, що Євросоюз звзяв курс на повалення нинішнього керівництва України за допомогою "помаранчевого Майдану", а потім знову перейде до нав'язування їй угоди про асоціацію, повідомляє РИА Новости.

"Ймовірно, в Євросоюзі взяла гору лінія на жорсткий курс щодо Януковича та уряду України", - повідомив Пушков.

За його словами ЄС застосовував щодо України два підходи. "Одні казали, що Євросоюз не буде змінювати угоду про асоціацію, якщо Україна захоче приєднатися, то вона може приєднатися до того угодою, яке було їй запропоновано. Інші, зокрема, Олександр Кваснєвський, колишній президент Польщі, говорили про те, що Україні потрібно надати пакет екстреної фінансової допомоги у розмірі 20 мільярдів доларів. Але ці люди опинилися в меншості",- вважає Пушков.

На його думку, ЄС бере курс на повалення уряду Віктора Януковича за допомогою "помаранчевого Майдану", включаючи свій власний політичний тиск.

"Якщо Євросоюз відмовляється від асоціації, це не означає, що він відмовляється від завдання нав'язати ту угоду, що Україні вже було запропоновано, і що Янукович і Азаров абсолютно обґрунтовано відкинули", - сказав Пушков.

Він також назвав умови асоціацію України з Євросоюзом "спробою колонізації України за 660 мільйонів євро".

Пушков заявив, що ЄС розглядає Януковича як політичного противника, "якого треба дотискати, домагатися дострокових виборів". На думку Пушкова, на виборах в Україні ЄС буде продвигать "якогось малозначного кандидата, типу Кличка, але який буде слухняний і який буде виконувати роль західної маріонетки".
Зараз ви читаєте новину «ЄС взяв курс на повалення Януковича - депутат Держдуми Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

214

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути