Ексклюзиви
четвер, 11 червня 2015 04:48

Українські підприємства воєнпрому випереджають російські у виробництві високоточної зброї

Українські підприємства воєнпрому випереджають російські у виробництві високоточної зброї
vdv-ua.com

На сьогоднішній день українські підприємства военпрома випереджають російські у виробництві високоточної зброї. Про це напередодні ввечері заявив перший заступник генерального директора Укроборонпрому Сергій Пінькас в ефірі 5 каналу.

"Проблема України завжди була в тому, що їй нав'язували імідж не дуже симпатичної молодшої сестри. Насправді, коли було поставлено завдання про відмову співпраці з Росією, у нас з'явилися зовсім нові виклики, які вже сьогодні реалізовані", - заявив він.

Як підкреслив Пінькас, в питанні високоточного озброєння Україна працює більш системно і стоїть попереду Російської Федерації.

"Уже сьогодні ми маємо керовані ракети або комплекси ракетні, які виробляються з української сировини з використанням частково комплектуючих не з Росії, і вони стоять в 6-7 разів дешевше американських аналогів. Абсолютно немає конкуренції в цьому випадку перед нашими підприємствами. І зараз ми цим забезпечуємо армію, надалі це буде подаватися на експорт ", - сказав перший заступник генерального директора Укроборонпрому.

 

Зараз ви читаєте новину «Українські підприємства воєнпрому випереджають російські у виробництві високоточної зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути