середа, 17 жовтня 2012 21:25

"Ударівець" запевняє, що зняв свою кандидатуру на Сумщині не на користь "регіонала"

"Ударівець" запевняє, що  зняв свою кандидатуру на Сумщині не на користь "регіонала"
Микола Буряк зняв свою кандидатуру. Фото: sumy.klichko.org

Кандидат в депутати від "УДАРу" по мажоритарному округу № 159 у Сумській області Микола Буряк не знімав свою кандидатуру на користь "регіонала" Андрія Деркача. Про це повідомляє його прес-служба, коментуючи відповідну інформацію агентства "Інтерфакс-Україна".

"Інформуємо вас, що кандидат в народні депутати по виборчому округу №159 з центром в місті Глухів від партії "УДАР" Віталія Кличка Микола Буряк зняв свою кандидатуру ані на користь кандидата від Партії регіонів Андрія Деркача, ані на користь представника від Об'єднаної опозиції "За Батьківщину" Артема Семеніхіна", - зазначається в повідомленні.

"Саме ця інформація була надана ним особисто місцевим ЗМІ, які, на жаль, викривили її та хибно виклали", - додали представники кандидата.

Раніше "Інтерфакс-Україна" повідомив, что Буряк зняв свою кандидатуру на користь "регіонала" Андрія Деркача.

"Мене буквально вмовили йти на вибори від "УДАРу", однак на ділі все це виявилося пшиком, і фактично дії так званої єдиної команди були спрямовані проти мене", - підкреслив він.

Екс-кандидат в народні депутати також назвав помилкою домовленість між Об'єднаною опозицією "Батьківщина" і "УДАРом" про зняття кандидатів у мажоритарних округах.

"Теоретично все ніби правильно, але на місцях виходить справжня маячня, оскільки мажоритарники вже активно відпрацювали більше двох місяців зі своїми виборцями, агітували, витрачали гроші. Подібне рішення необхідно було приймати до виборів", - вважає Буряк.

Як відомо, серед медіаактивів Деркача є ТРК "Ера" і радіо "Ера", де активно поширюється "джинса" Компартії України. Він в різні роки ставав депутатом по мажоритарному округу, за списками "прокучмівського" блоку "За Єдину Україну!", Соцпартії та Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Ударівець" запевняє, що зняв свою кандидатуру на Сумщині не на користь "регіонала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути