понеділок, 20 травня 2013 10:34

"Ударівець" ініціював створення ТСК щодо побиття журналістів 18 травня

"Ударівець" ініціював створення ТСК щодо побиття журналістів 18 травня
Сергій Каплін. Фото: radiosvoboda.org

Народний депутат від фракції "Удар" Сергій Каплін ініціював створення тимчасової слідчої комісії (ТСК) ВРУ щодо побиття журналістів "5 каналу" на акції "Вставай, Україно!".

Про це повідомляє прес-служба політика.

"Щодо бездіяльності міліціонерів має бути порушена кримінальна справа. Повинні відповісти і ті, хто на вершині злочинної піраміди МВС, так і ті, хто у її підніжжя. Прийде час кожного: за це "сяде" міністр, сядуть і звичайні міліціонери", - зазначив Каплін.

З вимогою порушити кримінальні справи ударівець Сергій Каплін звернувся до Президента, Генпрокурора, керівника СБУ, також ініціював створення ТСК у Верховній Раді України для розслідування цієї резонансної справи.

"Ми знову стали свідками практики подвійних стандартів з боку МВС яке кришує злочинну владу. Тільки за останні кілька місяців міністерство, не зважаючи на офіційне публічне зізнання у вчинені злочину з боку прем'єра Азарова, його прізвище не вноситься навіть у список свідків щодо порушеної справи по факту його злочинних дій з вигнання депутата з засідання Уряду. Далі було стеження за лідерами опозиції, тепер побиття журналістів. Це один ланцюг злочинної бездіяльності та вчинків спрямованих на знищення свободи і демократії в Україні. Вони щодня доводять те, що по суті є мафією,а їх діяльність це суцільний злочин та рецидив" - заявляє Каплін.

Зараз ви читаєте новину «"Ударівець" ініціював створення ТСК щодо побиття журналістів 18 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути