Ексклюзиви
неділя, 19 травня 2013 23:59

"Де реакція Президента на побиття журналістів?" - Кириленко

"Де реакція Президента на побиття журналістів?" - Кириленко
Фото: lenta-ua.net

Народний депутат В'ячеслава Кириленко на своїй сторінці у Twitter написав, що міліція затримала нападників на журналістів під час вчорашнього мітингу опозиції "Вставай, Україно!", передає УНН.

"Затримали. Тепер необхідно з'ясувати,хто їх витягнув до Києва і наказав бити журналістів. Хто замовник? Треба створювати слідчу комісію у ВР", – написав В.Кириленко у Twitter.

В.Кириленко також впевнений, що "міліція діяла за вказівкою", маючи на увазі бездіяльність правоохоронців, коли нападники "активісти-спортсмени" забивали представників ЗМІ".

"За чиєю вказівкою? Де реакція Президента на побиття журналістів?", – додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Провадження через побиття журналістки відкрили за двома статтями - МВС

Нагадаємо, вчора журналістку "5-го каналу" Ольгу Снісарчук та фоторепортера "Коммерсантъ" Влада Соделя побили біля Софійської площі "невідомі характерної зовнішності".

У побитті журналістів регіонали звинуватили опозицію. "Опозиція не змогла забезпечити нормальні умови для роботи представників засобів масової інформації під час проведення свого мітингу. У результаті постраждала знімальна група "5 каналу", у тому числі - і парламентський кореспондент Ольга Сніцарчук", - йдеться у заяві прес-служби Партії регіонів.

Згодом журналісти знайшли сторінку хлопця, який почав бійку під час антифашистського мітингу Партії регіонів, а тоді побив журналістку 5-го каналу Ольгу Сніцарчук, в мережі ВКонтакті. В мережі хлопець був зареєстрований під ім'ям "Вадик Румин".

Також до організації вчорашнього нападу на журналістку "5 каналу" Ольгу Сніцарчук та фотографа Влада Соделя, за повідомленнями ЗМІ, міг бути причетний голова Білоцерківської міськорганізації "Молодих регіонів".

Зараз ви читаєте новину «"Де реакція Президента на побиття журналістів?" - Кириленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

88

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути