субота, 18 травня 2013 14:56

Тягнибок пообіцяв не допустити приватизацію ГТС

Тягнибок пообіцяв не допустити приватизацію ГТС
Олег Тягнибок Фото: timer.od.ua

Лідер "Свободи" Олег Тягнибок пообіцяв мітингувальникам не допустити приватизацію ГТС. Про це він сказав під час мітингу на Софійській площі.

"Вони планують і не виключено, що наступного тижня розглянуть у Верховній Раді України питання про приватизацію української газотранспортної системи, включаючи природні газові сховища. Я думаю, що, товариство, ми не маємо права цього допустити. Саме тому ми закликаємо вас, якщо у понеділок після погоджувальної ради підтвердиться інформація, що на четвер вони будуть ставити питання голосування у парламенті, звісно ми, парламентська опозиція, максимально мобілізуємося, щоб не допустити цієї ганьби. Але ми просимо Вас підтримати нас і прийти під стіни ВР. Ця влада розуміє тільки мову сили. Вона боїться тільки народу, який є владою у цій державі. Але сьогодні донецький олігархічний клан забрав цю владу в українського народу, українського суспільства. Наше основне завдання - максимальна мобілізація. Саме тому акція "Вставай, Україно!" з самого початку проходить на українській землі", - сказав Тягнибок.

Він також наголосив, що акції у різних місцях України підтвердили той факт, що рівень революційних явищ у суспільстві високий. На думку лідера "Свободи", попри деклароване скептичне ставлення представників влади, вона все ж таки боїться опозиції та її акції. Саме тому чинили перешкоди приїзду протестувальників до Києва.

Після Тягнибока виступив Арсеній Яценюк. Він подякував українцям, що прийшли на акцію. Виступи лідерів завершились. Частина людей розійшлася по Софійській площі. На сцені співають українські пісні.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок пообіцяв не допустити приватизацію ГТС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути