Ексклюзиви
неділя, 14 жовтня 2012 17:19

"УДАР" пропонує виставити замість Ляпіної та Терьохіна зрадників та корупціонерів - "Батьківщина"

"УДАР" пропонує виставити замість Ляпіної та Терьохіна зрадників та корупціонерів - "Батьківщина"
"Батьківщина" прогнозовано не погодилась із пропозицією Кличка ФОТО: litsa.com.ua

Київська "Батьківщина" заявляє про свою категоричну незгоду із діями політичної партії "Удар", яка сьогодні оприлюднила списки кандидатів у народні депутати України, яких вони знімають "на користь" кандидатів від "ВО "Батьківщина", а також список кандидатур від "Батьківщини", які мають бути зняті на їх користь.

Про це йдеться у заяві політичної сили, передає прес-служба Київської міської парторганізації "ВО "Батьківщина".

Столичний осередок партії "Батьківщина" вважає сьогоднішні дії партії Кличка такими, що направлені на зрив процесу об'єднання опозиційних сил та сприяння провладним кандидатам.

"Удар" пропонує зняти по Києву 7 кандидатів від Об'єднаної опозиції, в той час як сам "Удар" милостиво погодився зняти лише двох. І це після того, як затвердження кандидатів по місту Києву було результатом кропіткого підбору та широкого обговорення поміж членів Об'єднаної опозиції". - йдеться у заяві.

У київській "Батьківщині" стверджують, що соціологічні дослідження підтверджують перевагу "Батьківщини".

"За таких обставин зняття кандидатів лише дезорієнтує виборців та стане допомогою тим, хто купує собі голоси" - заявляють у партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черкаські опозиціонери не зніматимуться на користь "Удару"

У заяві столичний осередок визначає, що незважаючи на будь-які "намальовані" для мажоритарників рейтинги, Об'єднана опозиція не має права підтримувати кандидатів, що є ставлениками Партії регіонів.

Так по 211-му округу пропонується зняти Сергія Терьохіна на користь Миколи Бабенка, який є діючим депутатом Київської обласної ради від "Удару" і входить у неформальну коаліцію із Партією регіонів. Подивитися результати його голосування в обласній раді і побачити синхронне голосування цього "опозиціонера" із провладною більшістю можна сайті КОДА, заявляють у "Батьківщині".

У партії конкретизують, що по 216-му округу пропонується зняти Ксенію Ляпіну на користь "депутата-тушки" Олексія Давиденка. Пройшовши до Київської міськради по списку "Батьківщини" Давиденко вийшов із складу фракції як тільки Тимошенко залишила посаду Прем'єр-міністра.

"Удар" пропонує нам зняти кандидатів, які мають реальні шанси перемогти на виборах на користь зрадників та корупціонерів, які, до того ж, програють навіть із додатковими голосами. У випадку реалізації запропонованого плану "Батьківщина" буде усунута із політичного життя міста Києва. Все це є продовженням кампанії по знищенню "Батьківщини", яка почалася із незаконного ув'язнення Юлії Тимошенко" - йдеться у заяві міської "Батьківщини".

"Неузгоджена із опозицією заява "Удару" має вигляд ультиматуму. Вони зняли двох завідомо програшних кандидатів та заявляють нам про те, що у разі відмови знімати своїх ми будемо виглядати в очах виборців зрадниками національних інтересів. Вони усвідомлюють, що "Батьківщина" відмовиться, оскільки не може зрадити своїх виборців та пропонувати їм голосувати за "тушок". По суті, заява Кличка - це спосіб зірвати об'єднання опозиційних сил, підвищити свій рейтинг та зняти із себе політичну відповідальність - наголошується у заяві, - На з'їзді у понеділок буде обговорено питання нашої подальшої стратегії, але ми впевнені у тому, що буде прийняте зважене рішення на користь національних інтересів".

Зараз ви читаєте новину «"УДАР" пропонує виставити замість Ляпіної та Терьохіна зрадників та корупціонерів - "Батьківщина"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути